Yogi'n som jakter på vinden

Yogi'n som jakter på vinden
Iris er en kiter og yogi fra Oslo.

Når hun ikke flyr rundt på havet eller snøen med en kite, er hun som regel å finne i et yogastudio. Iris har vært en aktiv kiter siden hun startet med kiting i 2013, og når hun ikke kiter i Oslo-området, reiser hun rundt i verden på søken etter vind og bølger.

Lidenskapen for kiting har tatt henne til eksotiske steder som Brasil, Australia, Marokko, Peru, Mexico og flere steder i Europa. På vinteren er det Hardangervidda som er favorittdestinasjon for snøkiting. Iris prøver så godt hun kan å leve etter filosofien om at man kan skape det livet man ønsker, hvor jobb og lidenskap er en og samme ting, og hver dag er en forunderlig reise. 


"Jeg bruker mye tid ute i sol, vind og kulde," sier Iris. Og det krever jo den beste beskyttelsen for huden. "Jeg bruker SolRX fordi det er av beste kvalitet, og er fri for miljøskadelige partikler." 

På sommerhalvåret instruerer hun yoga på Hiyoga og andre sentere i Oslo, og reiser så ofte hun kan på kiteturer i Skandinavia og Europa. På vinteren instruerer hun i yoga og holder kitekurs på Haukeliseter og Haugastøl. Mer info finner du på websiden hennes