Martine Hoaas: triatleten fra nord

Martine Hoaas: triatleten fra nord

 Nord for polarsirkelen er der triatloneten Martine Hoaas kaller hjem.

Det har vært en tøff vinter for den ellers optimistisk Hoaas som fikk et tretthetsbrudd i foten. Heldigvis begynner det å bli ganske bra nå og hun er forhåpentligvis snart i full trening igjen. 

Som hun selv sier: "Det er nå  det er veldig viktig å være fornuftig og la kroppen få tid til å tilpasse seg til treningsbelastningen igjen, slik at man ikke går på en ny smell."

Hun har kommet såpass langt i treningen at hun nå er på plass i solfylte Mallorca for litt ekstra innsats. Ikke rart at hun gleder seg til utendørsbasseng, spanske veier, café con leche og varme. Litt av en kontrast fra å bo på en av klodens nordligste byer med -17 grader som hverdagstemperatur på vinterstid! 


"Man blir jo robust om ikke annet," sier hun om forholdene i nord. "Men blir digg å få smurt kroppen inn med SolRX solkrem og banke løs på det Mallorca har å by på. Utrolig digg å kunne være ute hele dagen uten å bekymre seg for å bli solbrent." 

Og favoritt-produktet hennes? Ikke rart at det er den superpopulær lip ice. "Jeg har lagt min elsk på lip ice og anbefaler den til alle jeg møter." 

Bloggen hennes er en fin kilde til inspirasjon og spennende eventyr! 

PS. Du finner ice lip her