Caroline Martens: golf i verdensklasse

Caroline Martens: golf i verdensklasse
Hver sesong, spiller Caroline Martens golf i nærmere 20 land og på fire kontinenter. Solen er sterk de aller fleste stedene. Dagene er lange og krevende, og spillerne er ute i solen hver dag.

Så hvordan beskytter hun seg fra solen? 
"50+ Stikken er uten tvil mitt favoritt produkt. Jeg bruker den hver dag."

Hun fortsetter: "Det er viktig å kunne lett ta på solkrem på leppene og i ansiktet når man er ute på banen hele dagen og da å ha solkrem i stikk-form er helt topp. Med stikken blir man ikke klissete på hendene og den tar ikke stor plass i bagen. Pluss at den er kjempe lett å påføre på huden." 

Det er derfor utrolig viktig å være godt beskyttet mot solen og hvis man skal ta noe på huden hver dag hele året. Og ja, vi kan bekrefte at den tar absolutt ingen plass i bagen. Carry-on vennlig betyr ingen bekymringer, enten du skal sjekke bagasje eller ei. "Spesielt viktig for meg at jeg vet jeg kan stole på hva jeg bruker av produkter," sier Martens. "SolRX har vist seg å levere på alle plan, jeg er kjempe fornøyd."

Når hun ikke spiller golf, driver Caroline med masse andre utendørs aktiviteter. "Jeg elsker å løpe, sykle, stå på snowboard, klarte og windsurfe...som sagt mye utendørs aktivitet." Med andre ord, en veldig typisk SolRX bruker. 

"Jeg er kjempe fornøyd med kvaliteten på produktene, huden holder seg fin og klar, selv etter lengre perioder med mye bruk." 

Du finner vår 50+ stick her.