Camilla Ringvold: i alle slags vær!

Vannfast solkrem

30 minus eller 30 pluss. Solen er der uansett, og det er også Camilla Ringvold. Camilla er en av Norges mest meritterte kitere. Hun har kitet over Atlanterhavet og krysset Grønlandsisen fire ganger fra sør til nord med kite. 

I løpet av vinteren har hun tilbrakt store deler av tiden på jobb for sitt firma Kitekurs  på Hardangervidda. Her guider og lærer hun gjester å kite. 

"Været er aldri det samme, men det er rutinene. Jeg går aldri ut av døren uten å smøre på solkrem. I vinter har SolRX Mineral Sunscreen 30SPF blitt favoritten. Jeg elsker at den er uten nanopartikler, uten parfyme og parabener. Når man jobber i naturen, blir man kanskje litt ekstra opptatt av at ting skal være så naturlig som mulig." 

I løpet av vinteren har hun over 100 dager på snø, men det er også tid til en liten ferietur innimellom.

I februar gikk turen til Mexico. Azurblått hav og god vind er en god avveksling til Hardangervidda når den er på det kaldeste.

Selv om det går mest i turer og ekspedisjoner, stiller hun fremdeles opp i konkurranser. Red Bull Ragnarok gikk av stabelen for 8.gang i vinter, og igjen sikret Camilla seg en pallplass – for 8.gang.

Når vintersesongen er over, er neste stopp Tarifa i Spania.

"Til utlandet har jeg alltid med meg mitt 'survival-kit': SolRX 30SPF og Lip Ice Lemon 30 – i bøtter og spann. Med lange dager på vannet så har jeg funnet ut at den kombinasjonen er den som fungerer best for meg." 

Vi i redaksjon kan bekrefte at Camilla bruker SolRX30 og lip ice er like mye som hun tilstår.